OVER DE FOTOGRAAF

Wie is Medea?

Medea Huisman studeerde in 2010 af aan de AKI in Enschede, richting fotografie. Ze vestigde haar naam als autonoom fotograaf - zowel commercieel als kunstzinnig - met een bijzonder oog voor de hedendaagse mens en de wereld waarin hij leeft. De jury die haar tot stadsfotograaf benoemde werd geraakt door het liefdevolle en realistische karakter van haar beelden: “In haar werk toont ze haar gevoel voor mens en ruimte en haar compassie met de medemens.”

Medea pakte dit op geheel eigen wijze aan. Ze stelde een projectteam samen en overlegde hoe ze haar tweejarige benoeming vorm wilde geven. In het projectteam zitten naast Medea, ontwerper en creatief strateeg Mark Kuiper, internet ondernemer Max Dammers en beeldend kunstenaar Bas Fontein.

Doe mee

Stadsfotograaf Medea Huisman is op zoek naar de 'geoefende vrijetijdsbesteder' in Apeldoorn. Mensen die de invulling van hun vrije tijd serieus nemen.

Met telkens een andere vraag zal Medea de komende twee jaar de inwoners van Apeldoorn om hulp vragen om haar te tippen en te gidsen met eigen foto's.

Doe mee