Martin Bresser (1961)

Martin begon in 1985 zijn eigen bedrijf als klusjesman en deels rolstoelmonteur in het Zonnehuis. Dat hoor je niet vaak!Vanuit daar bouwde hij zijn bedrijf uit en ging hij verder in de metaaltechniek waar hij tot op de dag van vandaag nog een hoop plezier aan beleeft. Ik vroeg hem tijdens het fotograferen of hij wou denken aan de mooie jaren die hij beleeft had waarop hij direct antwoordde ‘op de jaren die komen gaan bedoel je’. Dat typeert een levenslustig mens!

Zijn werkplaats voelt als een tijdmachine en ik kan me indenken dat de plaatselijke smederij van jaren geleden er zo uit heeft moeten zien. Misschien omdat ik zelf 8 jaar in de metaaltechniek heb gewerkt en de geur van geslepen staal me maar al te goed kan herinneren. Deze bankwerker houd niet niet alleen van ‘kallem an’ doen in zijn vrije tijd maar houdt zijn geest en lijf messcherp met karate. Die zag je niet aankomen hè!

Eerste klas prachtvent en bovenal heel Mooi Volk!

Bedankt Martin!