ONLINE EXPOSITIE

Vrijetijdsbesteding met huisdieren

Voor haar eerste serie deed Medea een oproep welke Apeldoorners een bijzondere band met hun huisdier hebben. Ze kreeg zo'n honderd foto's toegestuurd van allerlei verschillende dieren: van konijn tot haai. Medea maakte hieruit een selectie van beelden die ze intrigerend vond; beelden waarvan ze dacht dat er een interessant verhaal aan zat. Bij deze mensen ging Medea op de koffie.

Door een foto met veel honden kwam Medea bij familie De Jong, die een groot hart hebben voor dieren en er ook veel opvangen. Hier fotografeerde ze met name de katten die er in huis rondliepen. Medea ging ook op bezoek bij Esther en fotografeerde haar reuzenslak en leguaan. Jeffrey gaf zijn stoere prijswinnende hond een wasbeurt en Daphny gaf tekst en uitleg over de verschillende karakters van haar zes Chihuahua's. Medea was verrast door de enorme gastvrijheid van deze mensen en ontroerd door hun zorgzaamheid en hoe trots ze op hun huisdieren zijn.

Bekijk de nieuwe opgave:
Vrijetijdsbesteding met eten

Voor mijn nieuwe reeks wil ik portretten maken van Apeldoorners die in hun vrije tijd op een bijzondere manier met eten bezig zijn. Tip mij met foto's op instagram en Facebook met #medea of upload je foto!

 

De opgave bekijken

OPGAVE 1

Inzendingen